Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός ψήστη ζευγάρι στο Μόναχο (κωδ: 22050702)

Από την  COSMOS JOBS  ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός ψήστη , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Κρασί - Παλαίωση και συντήρηση

Πολλοί πιστεύουν, πως ένα κρασί , όσο περισσότερο παλιώνει , τόσο καλύτερο γίνεται. Συχνά ακούμε για φιάλες κρασιού πολλών δεκαετιών, οι οποίες έχουν πουληθεί σε διάφορες δημοπρασίες σε αστρονομικές τιμές. Μας έρχονται, λοιπόν, στο νου εικόνες από υπόγειες, σκοτεινές πέτρινες κάβες, όπου φιάλες κρασιού χαμένες μέσα σε αραχνοΰφαντους ιστούς, έχουν γίνει νέκταρ των Θεών...

Είναι όντως πάντα έτσι; Έχει το κάθε κρασί δυνατότητα για παλαίωση; Και αν ναι με ποιον τρόπο πρέπει να συντηρηθεί για να αποκτήσει στο μέγιστο τα γευστικά χαρακτηριστικά του; Παράγοντες που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι εστιάτορες , αφού ένα κρασί μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα και ισότιμο συντελεστή στην απόλαυση ενός γεύματος και στη βελτίωση της εικόνας της επιχείρησής τους.
Κατ'αρχήν, θα πρέπει να κάνουμε το διαχωρισμό ανάμεσα στην παλαίωση ενός κρασιού και στην διατήρησή του. Παλαίωση ,είναι η διεργασία κατά την οποία ο χρόνος, με την βοήθεια των κατάλληλων συνθηκών, βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του κρασιού.
Χωρίς αυτήν τα συστατικά του, (οξέα και τανίνες)δείχνουν να μην έχουν ολοκληρώσει το δέσιμό τους, η γεύση είναι στυφή, το χρώμα όχι διαυγές, χωρίς τη δύναμη των αρωμάτων ζύμωσης (BOUQUET).

Από την άλλη, διατήρηση είναι η κατάλληλη συμπεριφορά από τη μεριά του παραγωγού ή του καταναλωτή, ώστε να εξασφαλισθούν οι σωστές συνθήκες αποθήκευσης, που θα βοηθήσουν το κρασί να συντηρηθεί και να μην αλλοιωθεί πριν την κατανάλωσή του.
Όλα τα κρασιά δεν είναι κατάλληλα για παλαίωση. Εξαρτάται από το είδος τους, την ποικιλία σταφυλιών, τη χρονιά παραγωγής, το ποιοτικό τους επίπεδο κ.λ.π.

Ειδικότερα τα λευκά κρασιά, τις περισσότερες φορές δεν παλαιώνονται, γιατί θα χάσουν τη φρεσκάδα τους, τα έντονα φρουτώδη αρώματα και τις λεπτές γεύσεις της χρονιάς παραγωγής τους. Το ίδιο και η ρετσίνα, που πρέπει να καταναλώνεται μέχρι και έναν χρόνο από την στιγμή που θα εμφιαλωθεί, ενώ τα λευκά και ροζέ μέχρι δυο χρόνια το πολύ.
Τα συνηθισμένα κόκκινα κρασιά, τα επιτραπέζια και τα λευκά που έχουν παλαιωθεί σε βαρέλια, μπορούν να παραμείνουν εμφιαλωμένα μέχρι και 3 χρόνια.
Η κατεξοχήν παλαίωση, τέλος, γίνεται σε κόκκινα κρασιά ποιότητος , με ονομασία προέλευσης, και εκείνα τα οποία οι παραγωγοί τα τοποθέτησαν σε δρύινα βαρέλια, μικρά(200-250L).

Χρήστος Ισμαηλίδης

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us