Αγγελίες Εργασίας υπάλληλοι γραφείου Εργαζόμενους τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου-Περιστέρι
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

υπάλληλοι γραφείου

Εύρεση εργασίας για υπάλληλους γραφείου

υπάλληλοι γραφείου

Εργαζόμενους τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου-Περιστέρι

Ο Όμιλος εταιριών υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με ηγετική θέση στο χώρο της Υγείας, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του δικτύου της επιθυμεί να προσλάβει: 

Εργαζόμενους τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου (εισερχόμενες κλήσεις πελατών)

Περιγραφή

Η θέση αφορά στην σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των ιδιωτικά ασφαλισμένων που καλούν στην γραμμή υγείας της ασφαλιστικής τους. Ο εργαζόμενος του τηλεφωνικού κέντρου αναφέρεται στον υπεύθυνο του συντονιστικού κέντρου και κατά την απουσία του στον υπεύθυνο βάρδιας.

Υπευθυνότητες

  • Υποδοχή κλήσης
  • Καταγραφή αιτήματος
  • Ταυτοποίηση ασφαλισμένου
  • Έλεγχος ενεργού συμβολαίου
  • Διαχείριση και προγραμματισμός τακτικού ραντεβού με ιατρό
  • Καθοδήγηση ασφαλισμένου για διαγνωστικές εξετάσεις
  • Παραπομπή ασφαλισμένου σε οδοντιατρικά κέντρα

Δυνατότητα απασχόλησης σε βάρδιες

Προσφέρουμε

  • Άριστες συνθήκες εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης καριέρας σε ένα σύγχρονο και αξιοκρατικό περιβάλλον

Περιοχή εργασίας: Εθνάρχου Μακαρίου 6 & Ικαρίας, Περιστέρι, 12132 (πλησίον μετρό Αγίου Αντωνίου και Σεπόλια)

Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όλες οι αιτήσεις είναι εμπιστευτικές.

Μόνο στην περίπτωση που το προφίλ και τα προσόντα σας ταιριάζουν στο προφίλ της θέσης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων συνεργατών του Ομίλου.  

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία του για χρονικό διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) μηνών μετά τη λήξη της διαδικασίας πρόσληψης, για τους σκοπούς μελλοντικής αξιολόγησης σε περίπτωση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας που αντιστοιχούν στα προσόντα σας. Μετά την πάροδο του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος το βιογραφικό σας διαγραφεί με ασφαλή τρόπο.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη διατήρηση του βιογραφικού σας μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του, επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Ομίλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@bioiatriki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://bioiatriki.gr/el/gdpr

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us