Αγγελίες Εργασίας τεχνικοί - τεχνίτες Τεχνικό Εγκαταστάσεων Συστημάτων Ασφαλείας - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

τεχνικοί - τεχνίτες

Εύρεση εργασίας για τεχνικούς - τεχνίτες

τεχνικοί-τεχνίτες

Τεχνικό Εγκαταστάσεων Συστημάτων Ασφαλείας - Αθήνα

Ο πελάτης μας, μεγάλη εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ζητά να προσλάβει έναν: Τεχνικό Εγκαταστάσεων Συστημάτων Ασφαλείας

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, θα πρέπει να είναι διπλωματούχοι ΕΜΠ της ειδικότητας Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή αντίστοιχης ειδικότητας ΤΕΙ, να είναι κάτοχοι άδειας secutiry Α' Τάξεως και να μιλούν άριστα την αγγλική γλώσσα και να γνωρίζουν εφαρμογές υπολογιστών καθώς και τη λειτουργία των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας και της διασύνδεσης τους με τα υπολογιστικά συστήματα μέσω τηλεπικοινωνιακών διαύλων.

Η προϋπηρεσία των υποψηφίων θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 2ετής σε ανάλογα καθήκοντα και να διαθέτουν εμπειρία στις εγκαταστάσεις μεγάλων συστημάτων ασφαλείας, όπως και τις ανάλογες τεχνικές γνώσεις που αφορούν στο σχεδιασμό, μελέτη και υλοποίηση της εγκατάστασης.

Οι επικοινωνιακές αρετές είναι πολύ σημαντικές διότι θα πρέπει οι πελάτες ή οι εκπρόσωποί τους να απολαμβάνουν ενός άριστου επιπέδου εξυπηρέτησης, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την εταιρία.

Στα καθήκοντα του κατόχου της θέσης περιλαμβάνεται η υποστήριξη των πωλήσεων για την εξυπηρέτηση του πελατολογίου της επιχείρησης στο γεωγραφικό χώρο κυρίως της Αττικής.

Καθώς η εταιρία αναπτύσσεται σταθερά προσφέροντας υπεύθυνες υπηρεσίες και εγγυημένα προϊόντα προς τους πελάτες της απαιτείται από τον κάτοχο της θέσης να βελτιώνει τις γνώσις του μέσω διαρκούς εκπαίδευσης όσο και έρευνας.

Ως προς τις παροχές της η εταιρία προσφέρει μισθό, bonus Βάσει επίτευξης στόχων, εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο.

Βιογραφικά σημειώματα στα οποία παρακαλείστε να αναφέρετε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us