Αγγελίες Εργασίας πωλήσεις - συνεργάτες Πωλητής/τρια Εξαγωγών - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

πωλήσεις - συνεργάτες

Εύρεση εργασίας για πωλήσεις και αναζήτηση συνεργατών

πωλήσεις - συνεργάτες

Πωλητής/τρια Εξαγωγών - Αθήνα

Ο πελάτης μας εταιρία παραγωγής τροφίμων επιθυμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία πωλητή εξαγωγών

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι/ες, επιθυμητά απόφοιτοι ανωτάτης σχολής με άριστη γνώση Γαλλικής και Αγγλικής, θα πρέπει να έχουν 2ετή προϋπηρεσία πωλήσεων Β2Β.
Ο/Η κάτοχος της θέσης, με έδρα την Αθήνα, θα αναλάβει την τηλεφωνική όσο και γραπτή επικοινωνία με τους πελάτες του εξωτερικού προκειμένου να συμβάλλει στην καλύτερη διεκπεραίωση των παραγγελιών και των παραδόσεων προϊόντων, την επικοινωνία με τις μεταφορικές επιχειρήσεις και τις τελωνειακές αρχές, την τήρηση στατιστικών στοιχείων παρακολούθησης της οικονομικής πορείας των πωλήσεων, την επικοινωνία και ενημέρωση της διοίκησης μέσω γραπτών αναφορών και παρουσιάσεων.
Προσφέρονται μισθός και Bonus Βάσει απόδοσης ενώ η θέση προβλέπει την σταδιοδρόμηση και εργασιακή εξέλιξη σε έναν ισχυρό όμιλο εταιριών.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us