Αγγελίες Εργασίας πωλήσεις - συνεργάτες Υποψήφιοι για τα τμήματα Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών-Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

πωλήσεις - συνεργάτες

Εύρεση εργασίας για πωλήσεις και αναζήτηση συνεργατών

πωλήσεις - συνεργάτες

Υποψήφιοι για τα τμήματα Marketing & Εξυπηρέτησης Πελατών-Αθήνα

Είμαστε μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής υπηρεσιών, ανάπτυξης πελατολογίου και προώθησης πωλήσεων.

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού (marketing), υλοποίησης (πωλήσεις) και εξυπηρέτησης πελατών.

Κύριες αρμοδιότητες του ρόλου αφορούν η συμμετοχή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών Marketing καθώς επίσης και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εξυπηρέτησης με σκοπό την ανάπτυξη του πελατολογίου.

Στην εταιρεία μας, αναζητούμε άτομα που ξεχωρίζουν σε αυτό που κάνουν. Ανθρώπους με πολύ καλές επικοινωνιακές, οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες. Αναζητούμε εκείνους που έχουν άψογη συμπεριφορά και ισχυρή θέληση να εξελιχθούν.

Η εταιρία παρέχει:

  • Ξεκάθαρες ευκαιρίες εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης
  • Συνεχή εκπαίδευση σε τεχνικές marketing
  • Ευχάριστο, νεανικό και αξιοκρατικό περιβάλλον
  • Εύκολη πρόσβαση στην εταιρεία με όλα τα Μ.Μ.Μ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης ΟΟ 11

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us