Αγγελίες Εργασίας πωλήσεις - συνεργάτες Υπεύθυνος/η καταστήματος γυναικείας ένδυσης - Αττική
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

πωλήσεις - συνεργάτες

Εύρεση εργασίας για πωλήσεις και αναζήτηση συνεργατών

πωλήσεις - συνεργάτες

Υπεύθυνος/η καταστήματος γυναικείας ένδυσης - Αττική

Ο πελάτης μας, αλυσίδα καταστημάτων γυναικείων ενδυμάτων ζητά υπεύθυνο/η καταστήματος
Οι κατάλληλοι υποψήφιοι/ες, με άριστη γνώση της ελληνικής και αγλικής, θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία στο αντικείμενο της πώλησης γυναικείων ενδυμάτων κατά προτίμηση σε μεγάλη και οργανωμένη εταιρία.

Ο/Η κάτοχος της θέσης θα έχουν την ευθύνη της λειτουργίας του καταστήματος, αναφερόμενοι στον/ην περιφερειακό διευθυντή της γεωγραφικής τους περιοχής, την καθοδήγηση του προσωπικού του καταστήματος, τον έλεγχο της εμπορικής κίνησης μέσω συστημάτων εμπορικής διαχείρισης, την παρουσίαση των στοιχείων στη διεύθυνση και τη συνεργασία με τους merchandisers και τις αποθήκες της εταιρίας για την οργάνωση του εφοδιασμού.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us