Αγγελίες Εργασίας πωλήσεις - συνεργάτες Πωλητής Διακρατικών Εξαγωγικών Υπηρεσιών - Αθήνα
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

πωλήσεις - συνεργάτες

Εύρεση εργασίας για πωλήσεις και αναζήτηση συνεργατών

πωλήσεις - συνεργάτες

Πωλητής Διακρατικών Εξαγωγικών Υπηρεσιών - Αθήνα

Ο πελάτης μας, ινστιτούτο εμπορικής υποστήριξης επιθυμεί να συνεργαστεί μόνιμα με έναν/μία πωλητή διακρατικών εξαγωγικών Υπηρεσιών

 

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να μιλούν άριστα εκτός από την ελληνική και την αγγλική γλώσσα καθώς επίσης και να διαθέτουν προϋπηρεσία σε πωλήσεις B2B.

Μεταξύ των καθηκόντων του/της κατόχου της θέσης συμπεριλαμβάνεται η ανάπτυξη σχέσεων με εξαγωγικές ή και εισαγωγικές επιχειρήσεις της Ελλάδας με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών του ινστιτούτου και εν συνεχεία την παροχή συμβουλών για την εκπόνηση projects εξαγωγικής ή εισαγωγικής δραστηριοποίησης των πελατών.

Ο/Η κάτοχος της θέσης θα πρέπει συνεπώς εκτός από τη γνώση τεχνικών παρουσιάσεων και πωλήσεων Β2Β να διαθέτουν την ικανότητα να συμμετέχουν και να ηγούνται της διεξαγωγής projects επιχειρηματικής συνεργασίας τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των σκοπών του ινστιτούτου.

Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us