Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Ζευγάρι μαγείρισσα και βοηθός στην Αυστρία

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μαγείρισσα και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( κεντρική Αυστρία ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Γυναίκα μαγείρισσα κοντα στο Μάαστριχτ (κωδ:170102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα μαγείρισσα, για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Μάαστριχτ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Σερβιτόρος στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ (κωδ: 160101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος με γνώση γερμανικών , για εστιατόριο με ασιατική κουζίνα στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας στο Λίνζ

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα στο Ίνσμπρουκ (κωδ: 100102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός μάγειρα , για εστιατόριο με ασιατική κουζίνα στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 28 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στα περίχωρα του Μπρέγκενζ

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Μπρέγκενζ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Σερβιτόρος με γνώση ολλανδικών στα περίχωρα του Έμεν

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος με γνώση ολλανδικών , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Έμεν ). Έως 40 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας στη Βιέννη (κωδ: 070102)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Έμπειρη μαγείρισσα στο Λινζ

Από την COSMOS JOBS ζητείται έμπειρη μαγείρισσα , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λινζ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Μαγείρισσα / ψήστρια στη νότια Ολλανδία σύνορα με Γερμανία

Από την COSMOS JOBS ζητείται μαγείρισσα-ψήστρια , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία, σύνορα με Γερμανία ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα. 

Περισσότερα...

Bartender - σερβιτόρος στο Άμστερνταμ

Από την COSMOS JOBS ζητείται άντρας για μπαρ και σέρβις , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( περίχωρα Άμστερνταμ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Άντρας για τηγάνια και μαγειρευτά στο Άμστερνταμ

Από την COSMOS JOBS ζητείται άντρας για τα τηγάνια και τα μαγειρευτά , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( περίχωρα Άμστερνταμ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us