Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Μάγειρες για αλυσίδα εστιατορίων στην Ολλανδία (κωδ:1406003)

Από την COSMOS JOBS για αλυσίδα εστιατορίων στην Ολλανδία , ζητούνται μάγειρες , απόφοιτοι σχολής μαγειρικής . Έως 50 ετών , με τουλάχιστον 2ετή προϋπηρεσία και καλή γνώση αγγλικών .

Περισσότερα...

ψήστης και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στη Βιέννη (κωδ:110604)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ) ζητείται ζευγάρι . έως 45 ετών , ψήστης και βοηθός κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

βοηθός σερβιτόρου στα περίχωρα του Βελς (κωδ:110605)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ) ζητείται βοηθός σερβιτόρου . έως 45 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

βοηθοί σερβιτόρου ζευγάρι στην Αυστρία (κωδ:110605α)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Βελς ) ζητείται ζευγάρι . έως 45 ετών , για βοηθοί σερβιτόρου , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στην Αυστρία (κωδ: 100603)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα σύνορα με την Ουγγαρία ) ζητείται ζευγάρι . έως 35 ετών , ψήστης και βοηθός κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Ίνσμπρουκ (κωδ:100603)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ) ζητείται ζευγάρι . έως 35 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζητείται σερβιτόρα στην Ολλανδία (κωδ: 060602)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία, σύνορα με Γερμανία ) ζητείται σερβιτόρα . έως 40 ετών , με εμπειρία και γνώση Γερμανικών ή Ολλανδικών ή Αγγλικών .

Περισσότερα...

βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Άμστερνταμ (κωδ:040605)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Άμστερνταμ ) ζητείται ζευγάρι . έως 40 ετών , για βοηθοί κουζίνας , και ανειδίκευτο .

Περισσότερα...

ζητείται λαντζιέρης στην Αυστρία (κωδ:040601α)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ) ζητείται λαντζιέρης . έως 45 ετών , με κάποια εμπειρία .

Περισσότερα...

βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στην Αυστρία (κωδ:040601)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ) ζητείται ζευγάρι . έως 45 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

Ζητείται σερβιτόρος στο Μάαστριχτ (κωδ:300507)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Μάαστριχτ ) ζητείται σερβιτόρος . έως 45 ετών , με εμπειρία και γνώση αγγλικών .

Περισσότερα...

Ζητείται σερβιτόρος στο Αϊντχόφεν (κωδ:300506)

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόφεν ) ζητείται σερβιτόρος . έως 45 ετών , με εμπειρία γνώση αγγλικών .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us