Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Ζητείται σερβιτόρος στη νότια Αυστρία

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( νότια Αυστρία , κοντά στα σύνορα με Σλοβενία ) ζητείται σερβιτόρος . έως 45 ετών , με πολύ καλή γνώση γερμανικών και εμπειρία .

Περισσότερα...

Ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας στην Αυστρία

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( ανάμεσα Βιέννη - Σάλτζμπουργκ ) ζητείται γυναίκα . έως 50 ετών , για λάντζα και σαλάτες , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζητείται ζευγάρι ως βοηθοί κουζίνας στην Ολλανδία

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Μπρέντα ) ζητείται ζευγάρι . έως 50 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

βοηθός μάγειρα / βοηθός κουζίνας στη Βιέννη

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ) ζητείται βοηθός κουζίνας . έως 50 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζευγάρι στα περίχωρα του Αϊντχόβεν Ολλανδίας

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόβεν ) ζητείται ζευγάρι . έως 40 ετών , και ανειδίκευτοι .

Περισσότερα...

ζητείται μαγείρισσα στην νότια Ολλανδία

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία , σύνορα με Γερμανία ) ζητείται μαγείρισσα . έως 50 ετών , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

Ζητείται ψήστης στην νότια Ολλανδία

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία , σύνορα με Γερμανία ) ζητείται ψήστης . έως 50 ετών , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

Ζητείται σερβιτόρος στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ) ζητείται σερβιτόρος . έως 40 ετών , με εμπειρία και γνώση γερμανικών .

Περισσότερα...

Ζευγάρι για ελληνικό εστιατόριο στη Βιέννη

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ) ζητείται ζευγάρι . έως 45 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

  • Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση & ένα ρεπό την εβδομάδα
  • Μισθός από 2200 ευρώ , καθαρά το ζευγάρι

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ 040301

Tηλ: επικοινωνίας: 2310 887424
www.cosmos-jobs.gr
Βιογραφικά αναφέροντας τον κωδικό αγελίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητείται μαγείρισσα για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( νότια Ολλανδία, σύνορα με Γερμανία ) ζητείται μαγείρισσα . έως 45 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μαγείρισσα από ελληνικό εστιατόριο στο Ίνσμπρουκ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Αυστρία (κοντά στο Ίνσμπρουκ) ζητείται μαγείρισσα έως 50 ετών, με εμπειρία και από Ελλάδα.

Παρέχεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση & ένα ρεπό την εβδομάδα.

Μισθός από 1300€, καθαρά.

Κωδικός αγγελίας 220203

Tηλ: επικοινωνίας: 2310 887424
www.cosmos-jobs.gr
βιογραφικά αναφέροντας τον κωδικό αγελίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζευγάρι ως βοηθοί κουζίνας στο Σάλτσμπουργκ

Από την COSMOS JOBS για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ ) ζητείται ζευγάρι . έως 40 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us