Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Άτομο για τα μαγειρευτά και τα ορεκτικά στο Ίνσμπρουκ

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για τα μαγειρευτά και τα ορεκτικά , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μπάρμαν/βοηθός σερβιτόρου στο Ίνσμπρουκ (κωδ:141001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν-βοηθός σερβιτόρου , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Ίνσμπρουκ ). Έως 35 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Άτομο για μαγειρευτά και σαλάτες στο Σάλτσμπουργκ

Από την COSMOS JOBS ζητείται άτομο για τα μαγειρευτά και τις σαλάτες , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ ). Έως 55 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Γυναίκα για λάντζα στο Σάλτσμπουργκ

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα για λάντζα , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Σάλτσμπουργκ ). Έως 45 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μάγειρας /ψήστης στα περίχωρα Αμβούργου (κωδ:071004)

Από την COSMOS JOBS ζητείται έμπειρος μάγειρας-ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Έως 45 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Σερβιτόρος με γνώση γερμανικών στη Βιέννη (κωδ:041004)

Από την Cosmos Jobs ζητείται σερβιτόρος με γνώση γερμανικών , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (κοντά στη Βιέννη). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στη Βιέννη (κωδ:041003)

Από την Cosmos Jobs ζητείται βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία (κοντά στη Βιέννη). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα ή και ανειδίκευτος.

Περισσότερα...

Μπάρμαν/βοηθός σερβιτόρου στο Ίνσμπρουκ

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπάρμαν/βοηθός σερβιτόρου , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( κοντά στο Ίνσμπρουκ ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης και μαγείρισσα ζευγάρι στη Μπρέντα Ολλανδίας

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι , ο άντρας για το grill και η γυναίκα για μεγειρευτά και ορεκτικά , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( κοντά  στη Μπρέντα ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στην Αυστρία σύνορα με Γερμανία

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( σύνορα με Γερμανία ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μάγειρας και βοηθός ζευγάρι στα περίχωρα Βιέννης (κωδ:200904)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι , μάγειρας και βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Έως 50 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Α' μάγειρας για εστιατόριο ασιατικής κουζίνας στην Αυστρία

Από την COSMOS JOBS για εστιατόριο ασιατικής κουζίνας στην Αυστρία ( σύνορα με Γερμανία ) ζητείται Α' μάγειρας . έως 35 ετών , με εμπειρία από Ελλάδα ή εξωτερικό .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us