Αγγελίες Εργασίας Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας σε Αυστρία Ολλανδία

Εύρεση εργασίας στην Αυστρία Ολλανδία  από την Cosmos Jobs

Θέσεις σε Αυστρία Ολλανδία

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στη Βιέννη (κωδ:21150401)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα της Βιέννης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Γυναίκα για ζεστή και κρύα κουζίνα στο Μάαστριχτ

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα για ζεστή και κρύα κουζίνα , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Μάαστριχτ ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα και γνώση αγγλικών σε επίπεδο συνεννόησης.

Περισσότερα...

Ψήστης και βοηθός ζευγάρι στην Ολλανδία (κωδ:21080401)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και βοηθός ψήστη , για ψητοπωλείο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Μπρέντα ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα και γνώση αγγλικών σε επίπεδο συνεννόησης.

Περισσότερα...

Ψήστης για ψητοπωλείο στην Ολλανδία (κωδ:21080402)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ψητοπωλείο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα της Μπρέντα ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα και γνώση αγγλικών σε επίπεδο συνεννόησης.

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Αϊντχόβεν (κωδ:21050403)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόβεν ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης και μαγείρισσα ζευγάρι στο Αϊντχόβεν (κωδ:21050402)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι ψήστης και μαγείρισσα , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Αϊντχόβεν ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Σερβιτόρος /α στα περίχωρα του Λίνζ (κωδ: 220304)

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρος/α , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 35 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μπαργούμαν στα περίχωρα του Λίνζ (κωδ:220305)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μπαργούμαν , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 35 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας για λάντζα και σαλάτες στο Λίνζ (κωδ: 220303)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας για λάντζα και σαλάτες , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μαγείρισσα στα περίχωρα του Λίνζ (κωδ: 220302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μαγείρισσα , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ψήστης στα περίχωρα του Λίνζ (κωδ: 220301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης , για ελληνικό εστιατόριο στην Αυστρία ( στα περίχωρα του Λίνζ ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Βοηθός μάγειρα στα περίχωρα του Μάαστριχτ (κωδ: 170301)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός μάγειρα , για ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Μάαστριχτ ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us