Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Receptionist από ξενοδοχείο στη Γερμανία

Για την COSMOS JOBS από ξενοδοχείο στη Γερμανία ( στα σύνορα με Ελβετία ) ζητείται receptionist . έως 50 ετών , με εμπειρία και καλή γνώση Γερμανικών (γραπτή & προφορική) και λίγα Αγγλικά.

Περισσότερα...

Μπάρμαν στα περίχωρα της Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται μπάρμαν . έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπαργούμαν στα περίχωρα της Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται μπαργούμαν . έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας στα περίχωρα του Μονάχου

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ) ζητείται γυναίκα . έως 40 ετών , για βοηθός κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν με εμπειρία από Γερμανία στο Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ) ζητείται μπάρμαν . έως 40 ετών , με εμπειρία από Γερμανία . Απαραίτητη η κατοχή διπλώματος οδήγησης κατηγορίας β' .

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας - Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται γυναίκα . έως 40 ετών , για βοηθός κουζίνας , και ανειδίκευτη .

Περισσότερα...

Ζητείται μπάρμαν στα σύνορα με Λουξεμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα σύνορα με Λουξεμβούργο ) ζητείται μπάρμαν . έως 35 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ψήστης στα σύνορα με Λουξεμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα σύνορα με Λουξεμβούργο ) ζητείται ψήστης . έως 45 ετών , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

Ψήστης ανάμεσα στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( ανάμεσα στο Μόναχο και τη Νυρεμβέργη ) ζητείται ψήστης . έως 45 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

βοηθός κουζίνας στα περίχωρα του Κάσελ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Κάσελ ) ζητείται άντρας . έως 30 ετών , για βοηθός κουζίνας , και ανειδίκευτος .

Περισσότερα...

Μάγειρας / ψήστης στα περίχωρα του Μάνχαϊμ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ) ζητείται μάγειρας-ψήστης . έως 45 ετών , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

ζητείται γυναίκα στα περίχωρα του Μάνχαιμ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαιμ ) ζητείται γυναίκα . έως 45 ετών , για καθαριότητα και βοηθός κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν από ελληνικό εστιατόριο στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ) ζητείται μπάρμαν . έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζευγάρι στα περίχωρα του Ρέγκενσμπουρκ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ρέγκενσμπουρκ ) ζητείται ζευγάρι . έως 50 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζευγάρι στα περίχωρα του Μέμινγκεν

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μέμινγκεν ) ζητείται ζευγάρι . έως 50 ετών , ο άντρας μάγειρας-ψήστης κι η γυναίκα βοηθός μάγειρα , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

ζητείται σερβιτόρος στα περίχωρα του Μέμινγκεν

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μέμινγκεν ) ζητείται σερβιτόρος . έως 50 ετών , με γνώση της γερμανικής γλώσσας .

Περισσότερα...

βοηθός κουζίνας στο Φλένσμπουργκ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Φλένσμπουργκ ) ζητείται βοηθός κουζίνας . έως 50 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Γυναίκα για λάντζα και καθαριότητα στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ) ζητείται γυναίκα . έως 50 ετών , για λάντζα και καθαριότητα , και ανειδίκευτη .

Περισσότερα...

Άτομο για λάντζα στο Κόμπλετζ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Κόμπλετζ ) ζητείται άτομο . έως 40 ετών , για λάντζα , και ανειδίκευτο . Απαραίτητη η κατοχή ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας σε εστιατόριο στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ) ζητείται βοηθός κουζίνας . έως 50 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζητείται σερβιτόρος από εστιατόριο στη Βρέμη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βρέμης ) ζητείται σερβιτόρος . έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα και γνώση της γερμανικής γλώσσας .

Περισσότερα...

Ζητείται μπάρμαν από εστιατόριο στη Βρέμη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βρέμης ) ζητείται μπάρμαν . έως 401 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζητείται άντρας βοηθός κουζίνας στη Βρέμη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Βρέμης ) ζητείται άντρας . έως 40 ετών , για βοηθός κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ζευγάρι για βοηθοί κουζίνας στο Μόναχο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ) ζητείται ζευγάρι . έως 50 ετών , για βοηθοί κουζίνας , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

Γυναίκα βοηθός κουζίνας στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ) ζητείται γυναίκα . έως 40 ετών , για ορεκτικά , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

ζητείται ψήστης στα περίχωρα Λειψίας

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ) ζητείται ψήστης . έως 40 ετών , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

Ζευγάρι βοηθοί στα περίχωρα της Λειψίας

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ) ζητείται ζευγάρι . έως 40 ετών , ο άντρας ψήστης και η γυναίκα για τα ορεκτικά , με εμπειρία από Γερμανία .

Περισσότερα...

Σερβιτόρα στα περίχωρα Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται σερβιτόρα . έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα και γνώση γερμανικών .

Περισσότερα...

ζητείται μπαργούμαν στα περίχωρα της Στουτγκάρδης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ) ζητείται μπαργούμαν . έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα...

ζητείται σερβιτόρος στα περίχωρα του Βερολίνου

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Βερολίνου ) ζητείται σερβιτόρος . έως 50 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα και γνώση γερμανικών .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us