Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Γενικός οδοντίατρος - Λευκωσία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Γενικός οδοντίατρος - Λευκωσία

Εκ μέρους  της Yakubiv Dental Clinic στη Λευκωσία, Κύπρος.

Παρέχονται όλες οι οδοντιατρικές υπηρεσίες εκτός από ορθοδοντική. Η κλινική δημιουργήθηκε το 2015. Από το 2018 στον ίδιο χώρο λειτουργεί και η Yakubiv medical rejuvenation clinic (Yakubiv MRC) η οποία προσφέρει υπηρεσίες ιατρικής και γενικής αισθητικής. Η κλινική έχει ενεργό πελατολόγιο περίπου 8000 ασθενείς το οποίο αυξάνεται συνεχώς.

Ζητούμε να προσλάβουμε γενικό οδοντίατρο για μόνιμη εργασία ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι της γενικής οδοντιατρικής και της παιδοοδοντιατρικής:

α) καθαρισμούς δοντιών
β) εμφράξεις (σφραγίσματα)
γ) λευκάνσεις δοντιών (zoom4)
δ) απονευρώσεις (ανάλογα από τις ικανότητες)
ε) ασθενείς κάτω των 16 χρονών
Απαραίτητη προυπόθεση η εγγραφή σας στον ΠΟΣ (παγκύπριο οδοντιατρικό σύλλογο). Για Έλληνες οδοντίατρους η διαδικασία είναι απλή .
Ωράριο:
Το ωράριο της κλινικής είναι Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 συνεχόμενο (1 ώρα διάλειμμα το μεσημέρι). Το προσωπικό προσέρχεται στο χώρο εργασίας του στις 08:30-08:45.


Εαν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση εργασίας τότε θα πρέπει :
1)Να αποστείλεται αντίγραφο του διπλώματός σας
2)φωτογραφία σας
3)κάποια δικά σας κλινικά περιστατικά
4) να διευθετησουμε μια online συναντηση
Email επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us