Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Προγραμματιστές στην Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Προγραμματιστές στην Γερμανία

Θέσεις εργασίας για προγραμματιστές στην Γερμανία από την ALVAR RECRUITMENT AGENCY:

Από εταιρεία εφαρμογών στη Γερμανία ζητείται: 

 

 

  1. (A33) Προγραμματιστής εφαρμογών 
  2. (A03) Προγραμματιστής λογισμικού και ανάπτυξη εφαρμογών

 

Γνώση C++/C, Java, Linux (θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν), HTML, APP IOS / ANDROID / Hybrid. Παρέχεται ευχάριστο περιβάλλων και ευέλικτο ωράριο εργασίας. Δωμάτιο διαμονής για έναν μήνα δωρεάν και βοήθεια για την εύρεση μόνιμης στέγης. 

Στείλετε τα βιογραφικά σας στα αγγλικά ή γερμανικά, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την θέση στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με αναφορά των κωδικό της αγγελίας που σας ενδιαφέρει ή για ένα απλό αίτημα εύρεσης εργασίας στην Γερμανία. Μπορείτε να εγγραφείτε και στην σελίδα μας alvar-recruitment.com  ανεβάζοντας το βιογραφικό σας.

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us