Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό Κ33 Θέσεις νοσηλευτών στην Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Κ33 Θέσεις νοσηλευτών στην Γερμανία

Από την εταιρεία ALVAR RECRUITMENT AGENCY ζητούνται νοσηλευτές  σε νοσοκομεία και κλινικές σε πολλές περιοχές της Γερμανίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας και καλή γνώση (Β1) της γερμανικής γλώσσας. Οι παρακάτω γνώσεις θα θεωρηθούν ως πρόσθετα προσόντα:

 

  •         Γνώση γερμανικών σε επίπεδο C
  •         Πρόσθετες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια
  •         Μεταπτυχιακά
  •         Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας

Παρέχονται υψηλές αμοιβές, ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και σταθερά ωράρια εργασίας. Επαγγελματική εξέλιξη και συνεχόμενες εκπαιδεύσεις στον τομέα της νοσηλευτικής. Βοήθεια στην εύρεση στέγης και εγκατάστασης στην Γερμανία.

 Στείλτε το βιογραφικό σας στα γερμανικά στην διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. 

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us