Αγγελίες Εργασίας εκπαίδευση Καθηγητές αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων

εκπαίδευση

Εύρεση εργασίας στην εκπαίδευση

εκπαίδευση

Καθηγητές αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο Ανάβασις ζητά άμεσα καθηγητές, αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων, για την υποστήριξη εργασιών και τη διδασκαλία φοιτητικών μαθημάτων λόγω του μεγάλου όγκου εισερχομένων έργων.

Ζητούνται καθηγητές όλων των ειδικοτήτων απ' όλη την Κύπρο για εκπόνηση εργασιών και διδασκαλία μαθημάτων. Απαιτείται εγγραφή στο https://services.anavasis.gr/writer/register
Αποστολή βιογραφικού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάντε εγγραφή ΔΩΡΕΆΝ και συμπληρώστε το εισόδημά σας δουλεύοντας από την άνεση του σπιτιού σας.
Το Ανάβασις είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών σε φοιτητές και σπουδαστές. Υποστήριξη φοιτητών στην εκπόνηση προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών διατριβών.
Εύρεση βιβλιογραφίας
Επίβλεψη των εργασιών
Στατιστικές μελέτες
Πτυχιακές Εργασίες - Φοιτητικές Εργασίες - Στατιστικές Μελέτες - Μεταφράσεις - Διπλωματικές Εργασίες - Υποστήριξη Φοιτητών - Εύρεση Βιβλιογραφίας - Σύνταξη Βιογραφικών - Μετάφραση Βιογραφικών

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us