Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Chef de Parties ζητούνται στην Ολλανδία (κωδ: 22091201)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται chefdeparties,για ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων στην Ολλανδία Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μονταδόρος επίπλων στο Μόναχο (κωδ: 22051201)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μονταδόρος για τοποθέτηση-συναρμολόγηση επίπλων, για επιχείρηση στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μάγειρας Α’ ζητείται στο Βέλγιο (κωδ: 22191002)

Από την COSMOS JOBS ζητείται μάγειρας Α’ με πτυχίο μαγειρικής, για ελληνικό εστιατόριο στο Βέλγιο ( σε περιοχή του Βελγίου, στα σύνορα με Γερμανία και Λουξεμβούργο ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Electrical Design Engineer-Belgium

We are looking for an Electrical Design Engineer for a fast-growing company in the Flanders area to strengthen a team.

Περισσότερα...

Οδηγοί λεωφορείων στο Βερολίνο (κωδ: 22071002)

Από την COSMOS JOBS ζητούνταιοδηγοί λεωφορείων στη Γερμανία, απαραίτητα με γνώση αγγλικών ή γερμανικών (στα περίχωρα του Βερολίνου). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Γυναίκα για φροντίδα 7 σκυλιών οικογένειας σε προάστιο της Ζυρίχης (κωδ: 22041001)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα για φροντίδα 7 σκυλιών οικογένειας με γνώση αγγλικής ή γερμανικής γλώσσας, για κατοικία στην Ελβετία ( στα περίχωρα της Ζυρίχης ).

Περισσότερα...

Προσωπικό για F&B - service με γνώση γαλλικών στη Λωζάννη Ελβετίας (κωδ: 22220901)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται άτομα για F&B- serviceμε γνώση γαλλικών, για ξενοδοχείο - εστιατόριο στην Ελβετία ( στα περίχωρα της Λωζάννης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Τεχνίτες πλακιδίων για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22230804)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες με εμπειρία σε πλακάκια , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Senior Hairdresser - Abu Dhabi

Job description
-Hairstylist ( hairdressing school qualification and 6 years experience)
females only

Περισσότερα...

Τεχνίτες για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22170806)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες με εμπειρία σεπλακάκια, παρκέ, γυψοσανίδες, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα, μοντάρισμα , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ).

Περισσότερα...

Apotheker/in gesucht - Tuttlingen

Ζητείται φαρμακοποιός στη Γερμανία.

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Αμβούργο (κωδ: 22060605)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Πλακάς για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22260501)

Από την COSMOS JOBS ζητείται πλακάς , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Εργάτες για βιοτεχνία ανταλλακτικών στη Στουτγκάρδη (κωδ: 22120501)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εργάτες για βιοτεχνία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν/Μπαργούμαν και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στο Μάνχαϊμ (κωδ: 22290408)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μπάρμαν/μπαργούμαν και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Αρχιτέκτονας ή Πολιτικός μηχανικός για τεχνική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22290402)

Από την COSMOS JOBS ζητείται αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός από ΑΕΙ ή ΤΕΙ, για τεχνική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ).

Περισσότερα...

Σιδεράδες οικοδομής στη Γερμανία (κωδ:22310304)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σιδεράδες οικοδομής, για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και τη Νυρεμβέργη). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα . Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώση αγγλικών ή τούρκικων και να ξέρουν να διαβάζουν σχέδιο.

Περισσότερα...

Σιδεράδες για εταιρία ανακαινίσεων στο Μόναχο (κωδ:22300304)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σιδεράδες για ελαφριές μεταλλικές κατασκευές (κάγκελα, πόρτες, παράθυρα ), για εταιρία ανακαινίσεων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Οδηγοί λεωφορείων στη Λειψία (κωδ: 22220303)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται οδηγοί λεωφορείων ( Δ κατηγορίας ), με γνώση Αγγλικών ή Γερμανικών, στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Τεχνίτες για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22160303)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες με εμπειρία σε πλακάκια, παρκέ, γυψοσανίδες, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα, μοντάρισμα , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). 

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us