Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Οδηγοί με δίπλωμα κατηγορίας Ε’ στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS ζητούνται οδηγοί με δίπλωμα κατηγορίας Ε΄, για μεταφορική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Φροντιστές Υγείας/Γηροκόμοι, Ιρλανδία.

LIVE in Carer and Live in Nurse Jobs in Ireland.

Φροντίδα ατόμων τρίτης ηλικίας στο σπίτι τους

Περισσότερα...

Σιδεράδες ζητούνται στο Ντόρτμουντ (κωδ: 21100801)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σιδεράδες για τροχό, για εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλων ( στα περίχωρα του Ντόρτμουντ ). Από 25 έως 55 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας γυναίκα στη Λιέγη (κωδ: 21040801)

Από την COSMOS JOBS ζητείται γυναίκα βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στο Βέλγιο ( στα περίχωρα της Λιέγης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Χειριστές ζητούνται στη δυτική Γερμανία (κωδ: 21270702)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται χειριστές (τσαπάκι) με άδεια ειδικότητας Α’ , για κατασκευαστική εταιρία οπτικών ινών στη δυτική Γερμανία . Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Εκσκαφείς ζητούνται στη δυτική Γερμανία (κωδ: 21270701)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εργάτες-εκσκαφείς , για κατασκευαστική εταιρία οπτικών ινών στη δυτική Γερμανία . Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Head Chef ζητείται στο Ντουμπάι

Από την COSMOS JOBS ζητείται head chef, για καινούριο ελληνικό εστιατόριο στο Ντουμπάι. Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα και καλή γνώση αγγλικών .

Περισσότερα...

Μάγειρες ζητούνται στην Ολλανδία

Από την COSMOS JOBS ζητούνται μάγειρες με 2ετή προϋπηρεσία και γνώση αγγλικών, για αλυσίδα εστιατορίων στην Ολλανδία. Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα και λευκό ποινικό μητρώο.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας στο Χάσελ (κωδ: 21070602)

Από την COSMOS JOBS ζητείται βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στο Βέλγιο ( στα περίχωρα του Χάσελ ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Σερβιτόρα για κατάστημα take away στο Σέφιλντ

Από την COSMOS JOBS ζητείται σερβιτόρα με γνώση αγγλικών, για κατάστημα take away στην Αγγλία ( στα περίχωρα του Σέφιλντ ). Από 30 έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

LOGISTICS

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΗΣ LOGISTICS ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 Από την COSMOSJOBS ζητούνται  υπάλληλοι αποθήκης , για σύγχρονη αποθήκη στην Ολλανδία .

Απαραίτητα με καλή γνώση Αγγλικών γραπτά και προφορικά.

Περισσότερα...

Μηχανολόγος μηχανικός για επίβλεψη στο Ντίσελντορφ

Από την COSMOS JOBS ζητείται μηχανολόγος μηχανικός για επίβλεψη με εμπειρία σε ανακαινίσεις, για κατασκευαστική εταιρεία ανακαινίσεων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ).

Περισσότερα...

Νοσηλευτές για εργασία στην Ιταλία

Απαραίτητο προσόν: Πτυχίο Νοσηλευτικής (ΑΕΙ/ΤΕΙ)
Εργοδότης: Κοινωνικός Συνεταιρισμός Αλληλεγγύης Alba
Τόπος εργασίας: Ψυχιατρική μονάδα φροντίδας ατόμων με αναπηρία
Γεωγραφική περιοχή: Πάδοβα (Βένετο), Ιταλία

Περισσότερα...

Τεχνίτες ζητούνται στη Γερμανία (κωδ: 21190404)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται πλακάδες , πατωματάδες , μηχανικοί αυτοκινήτων , επιβλέποντες μηχανικοί με γνώση γερμανικών και άτομα για κουβάλημα με σχετική προϋπηρεσία,για κατασκευαστική εταιρία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Λεβερκούζεν ). 

Περισσότερα...

Τεχνίτες για θερμοπροσόψεις στη Γερμανία

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εξειδικευμένοι τεχνίτες για θερμοπροσόψεις, για κατασκευαστική εταιρία στην περιοχή του Ντίσελντορφ . Έως 55 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Εξειδικευμένοι τεχνίτες για Γερμανία

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εξειδικευμένοι τεχνίτες γυψοσανίδας , μπετατζήδες , ηλεκτρολόγοι , υδραυλικοί , πλακάδες , ελαιοχρωματιστές , σοβατζήδες για θερμοπροσόψεις.

Περισσότερα...

Καλουπατζήδες για μπετά στα περίχωρα Μονάχου

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εξειδικευμένοι τεχνίτες -καλουπατζήδες για μπετά, για κατασκευαστική εταιρία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Έως 55 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Μηχανικός αυτοκινήτων στη Γερμανία (κωδ: 310121)

Από την COSMOS JOBS ζητείται πτυχιούχος μηχανικός αυτοκινήτων , για συνεργείο αυτοκινήτων στη Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ ) . Έως 45 ετών, με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή Ελλάδα.

Περισσότερα...

Εργοδηγός για οικοδομική εταιρία στο Ντίσελντορφ (κωδ:191101)

Από την COSMOS JOBS ζητείται εργοδηγός με τουλάχιστον 10ετή εμπειρία για οικοδομική εταιρία στη Γερμανία ( περιοχή Ντίσελντορφ ) .

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us