Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

Apotheker/in gesucht - Tuttlingen

Ζητείται φαρμακοποιός στη Γερμανία.

Περισσότερα...

Βοηθοί κουζίνας ζευγάρι στο Αμβούργο (κωδ: 22060605)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι βοηθοί κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Πλακάς για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22260501)

Από την COSMOS JOBS ζητείται πλακάς , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Εργάτες για βιοτεχνία ανταλλακτικών στη Στουτγκάρδη (κωδ: 22120501)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εργάτες για βιοτεχνία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Στουτγκάρδης ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Μπάρμαν/Μπαργούμαν και βοηθός κουζίνας ζευγάρι στο Μάνχαϊμ (κωδ: 22290408)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζευγάρι μπάρμαν/μπαργούμαν και βοηθός κουζίνας, για ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μάνχαϊμ ). Με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Αρχιτέκτονας ή Πολιτικός μηχανικός για τεχνική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22290402)

Από την COSMOS JOBS ζητείται αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός από ΑΕΙ ή ΤΕΙ, για τεχνική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ).

Περισσότερα...

Σιδεράδες οικοδομής στη Γερμανία (κωδ:22310304)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σιδεράδες οικοδομής, για οικοδομική εταιρεία στη Γερμανία ( ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και τη Νυρεμβέργη). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα . Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώση αγγλικών ή τούρκικων και να ξέρουν να διαβάζουν σχέδιο.

Περισσότερα...

Σιδεράδες για εταιρία ανακαινίσεων στο Μόναχο (κωδ:22300304)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται σιδεράδες για ελαφριές μεταλλικές κατασκευές (κάγκελα, πόρτες, παράθυρα ), για εταιρία ανακαινίσεων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Οδηγοί λεωφορείων στη Λειψία (κωδ: 22220303)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται οδηγοί λεωφορείων ( Δ κατηγορίας ), με γνώση Αγγλικών ή Γερμανικών, στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Περισσότερα...

Τεχνίτες για κατασκευαστική εταιρεία στο Μόναχο (κωδ: 22160303)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται τεχνίτες με εμπειρία σε πλακάκια, παρκέ, γυψοσανίδες, μεταλλικές κατασκευές, κουφώματα, μοντάρισμα , για εταιρεία ανακαινίσεων καταστημάτων στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Μονάχου ). 

Περισσότερα...

Ψήστης -τυλιχτής στο Λουξεμβούργο (κωδ: 22140302)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ψήστης-τυλιχτής, για ελληνικό εστιατόριο στο Λουξεμβούργο ( στα περίχωρα του Λουξεμβούργου ). Έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Ελαιοχρωματιστές – υδραυλικοί - ηλεκτρολόγοι για Ντίσελντορφ (κωδ: 22090302)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται ελαιοχρωματιστές , υδραυλικοί με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ηλεκτρολόγοι με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , για κατασκευαστική εταιρεία στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Ντίσελντορφ ).

Περισσότερα...

Πτυχιούχοι ηλεκτρολόγοι για Γερμανία (κωδ:22030305)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται πτυχιούχοι ηλεκτρολόγοι με γνώση αγγλικών ή γερμανικών, για δημόσια εταιρία παροχής ενέργειας στη Γερμανία ( στα περίχωρα του Αμβούργου ). Έως 30 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Εργάτης για κατασκευαστική εταιρία στην Ολλανδία (κωδ: 22210208)

Από την COSMOS JOBS ζητείται εργάτης για τοποθέτηση οπτικών ινών , για κατασκευαστική εταιρία στην Ολλανδία ( στα περίχωρα του Ρούρμοντ ). Έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Οικοδόμοι-χτίστες στη Λειψία (κωδ: 22020202)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται οικοδόμοι-χτίστες με βασική γνώση γερμανικών και δίπλωμα οδήγησης, στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Λειψίας ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Εργάτες για αποθήκες στη Γερμανία (κωδ: 22010203)

Από την COSMOS JOBS ζητείται ζητούνται εργάτες, για αποθήκες με έπιπλα στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα , δίπλωμα αυτοκινήτου και γνώση χειρισμού κλαρκ .

Περισσότερα...

Αρχεργάτες για αποθήκες στη Γερμανία (κωδ: 22280102)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται αρχεργάτες με γνώση γερμανικών, για αποθήκες με έπιπλα στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Νυρεμβέργης ). Έως 50 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα , δίπλωμα αυτοκινήτου και γνώση χειρισμού κλαρκ .

Περισσότερα...

Οδηγοί ζητούνται στο Βέλγιο (κωδ: 22190101)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται οδηγοί για επικαθήμενα με δίπλωμα οδήγησης CE + ΠΕΙ (ΚΩΔ95) + ψηφιακή κάρτα, με γνώση αγγλικών ή γαλλικών ή γερμανικών και 3ετή προϋπηρεσία σε ευρωπαϊκές χώρες, για μεταφορική εταιρία στο Βέλγιο ( στα περίχωρα της Γάνδης ), έως 55 ετών.

Περισσότερα...

Προσωπικό για εστιατόρια στην Ολλανδία (κωδ: 21281201)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα, για ελληνικά εστιατόρια στην Ολλανδία. Από 35 έως 55 ετών, απαραίτητα με εμπειρία από εργασία στο εξωτερικό ή την Ελλάδα .

Περισσότερα...

Εργάτες για κατεδάφιση και αποξήλωση κτιρίων στο Ντίσελντορφ (κωδ:21271203)

Από την COSMOS JOBS ζητούνται εργάτες με άδεια οδήγησης Γ’, για Γερμανική εταιρεία κατεδαφίσεων και μετάλλων ( στα περίχωρα του Ντίσελνορφ ).

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us