Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

Προϊστάμενος Λογιστής Α’ Τάξεως - Αθήνα

Πελάτης μας λογιστική εταιρία στα βόρεια προάστια της Αθήνας, επιθυμεί να προσλάβει Λογιστή-Φοροτεχνικό Α' Τάξεως για να διοικεί τις εργασίες ομάδας 2-3 λογιστών και βοηθών.

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Εμπορικός Διευθυντής HORECA - Αττική

Ο πελάτης μας βιομηχανική επιχείρηση της βόρειας Αττικής ζητά να προσλάβει Εμπορικό Διευθυντή

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης εμπορικών διευθύνσεων τουλάχιστον επί 5ετία με συνολική προϋπηρεσία 8-10 ετών κατά προτίμηση σε μεγάλη και οργανωμένη εταιρία της βιομηχανίας ή του χονδρικού εμπορίου, άριστοι γνώστες της αγγλικής καθώς και της τεχνολογίας των υπολογιστών, με διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες που να τους καθιστούν διακεκριμένους στην αγορά εργασίας για τα συγκεκριμένα καθήκοντα που έχουν επιτελέσει έως σήμερα.
Ο/Η κάτοχος της θέσης θα έχουν την πιο κάτω περιγραφή εργασίας:
Ηγείται και διοικεί την εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας με σκοπό την αύξηση του κύκλου εργασιών, σε συνδυασμό με την επιδιωκόμενη από την εταιρία κερδοφορία.
Συνεργάζεται στενά με τα τμήματα παραγωγής, διανομής, τροφοδοσίας, οικονομικό, μάρκετινγκ προκειμένου να εξασφαλίσει ή να βεβαιώνεται ότι η παραγωγική διαδικασία της εταιρίας είναι σε ετοιμότητα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στις ποσότητες και με την ποιότητα που επιθυμούν οι πελάτες.
Από κοινού με τη διοίκηση, συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τους μεγάλους πελάτες παρέχοντάς τους όλα εκείνα τα πληροφοριακά στοιχεία με τα οποία θα βεβαιωθούν ότι η εταιρία μπορεί να αποτελέσει έναν άριστο προμηθευτή προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες.
Προτείνει την εισαγωγή νέων προϊόντων ή κωδικών ή κατηγοριών στην εταιρία, συνεργαζόμενος προς τούτο με τα τμήματα παραγωγής και μάρκετινγκ όσο και το οικονομικό, προκειμένου να συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας όσο και της εμπορικής κερδοφορίας της εταιρίας.
Αναπτύσσει και διατηρεί επαφές με πελάτες καθώς επίσης στοχεύει στην επίτευξη πελατειακής βάσης της εταιρίας κατάλληλης σε ποσότητα αλλά και ποιότητα προκειμένου να συμβάλει καθοριστικά στην εμπορική αειφορία της εταιρίας.
Συμμετέχει ενεργά σε εμπορικές εκθέσεις και επιχειρησιακές παρουσιάσεις και κλαδικά γεγονότα προκειμένου να προωθήσει το όνομα της εταιρίας ως ενός προνομιακού και εξαίρετου προμηθευτή.
Ερευνά την αγορά προκειμένου να διαπιστώσει την εμπορική δυναμική της και με βάση τα συμπεράσματα που αποκομίζει υποβάλλει κατάλληλες εκθέσεις προκειμένου να βοηθήσει την εταιρία να προβλέψει τις εμπορικές τάσεις και τη μορφή των προϊόντων του ανταγωνισμού στο μέλλον.
Συμμετέχει στη διαμόρφωση της εμπορικής πολιτικής της εταιρίας μέσω αναλυτικών προτάσεων τις οποίες υποβάλλει εγκαίρως προς συζήτηση στο διοικητικό της συμβούλιο ανά κατηγορία προϊόντων.

Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us