Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

Δικηγόρος - Αθήνα

Από εταιρεία συμβούλων ζητείται δικηγόρος ως ανεξάρτητος συνεργάτης με γνώσεις εργατικού και ποινικού δικαίου.

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Γενικός Διευθυντής & Διευθυντής Παραγωγής - Αθήνα

Πελάτης μας, πολυεθνική εταιρία ζητά να προσλάβει για το εργοστάσιο της Αθήνας έναν Γενικό Διευθυντή & Διευθυντή Παραγωγής

Καθώς η εταιρία κατασκευάζει ηλεκτρονικό υλικό υψηλής τεχνολογίας, οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί Πολυτεχνικής Σχολής της Ελλάδας ή ισότιμης του εξωτερικού και ευνόητα να μιλούν εκτός από τα ελληνικά, τέλεια τα αγγλικά καθώς επιθυμητές θα είναι και επιπλέον γλώσσες του Ευρωπαϊκού ή του Αραβικού χώρου.Ο κάτοχος της θέσης θα αναλάβει να ηγηθεί της λειτουργίας παραγωγής υλικού υψηλής τεχνολογίας, ενώ θα διοικεί από κοινού τα τμήματα logistics-supply chain, R&D και μέρος του διοικητικού προσωπικού της εταιρίας, διοικητικά αναφερόμενος στον Διευθύνοντα Σύμβουλο.
Ως προς την προϋπηρεσία του, θα πρέπει να έχει διοικήσει σε αντίστοιχη θέση πολυάριθμο προσωπικό επιστημονικής κατεύθυνσης τουλάχιστον επί 8 έτη σε παραγωγική μονάδα υψηλής τεχνολογίας και αυτοματισμών, ενώ η συνολική του προϋπηρεσία να υπερβαίνει απαραιτήτως τα 15 έτη.
Καθώς θα ταξιδεύει σε πολλές χώρες του πλανήτη, θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να εκδώσει απρόσκοπτα visa αλλά και να διαθέτει ουσιαστικές συστάσεις (όχι μόνο γραπτές) από τους προηγούμενους εργοδότες του.
Η εταιρία προσφέρει πακέτο ανταγωνιστικών αποδοχών και παροχών και εργασία σε ένα διεθνές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την υψηλή απόδοση των ανθρώπων και των επιχειρησιακών εταίρων που το συνιστούν.
Βιογραφικά σημειώματα παρακαλείστε να υποβάλετε αναφέροντας τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us