Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

έμπειρος μπάρμαν έξω από το Ανόβερο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( έξω από το Ανόβερο ) ζητείται έμπειρος μπάρμαν.

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

πωλητής / συνεργάτης - Αθήνα, Kουκάκι

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο στο Κουκάκι. Το γραφείο εντάσσεται σε ένα δίκτυο επιχειρήσεων και επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα προβολής και διαφήμισης.

Σήμερα, επιλέγουμε μέσα από αυτόν τον χώρο να δημιουργήσουμε την δυνατότητά και να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της ζωής και άλλων ανθρώπων.
Ξεκινάμε ένα πρόγραμμα για την δημιουργία 6 νέων επαγγελματιών στο χώρο της διαφήμισης. Γίνεται ένταξη σε ομάδα. Εφαρμογή συστήματος που λειτουργεί. Αν σε εμπνέει κάτι τέτοιο μην φοβηθείς για οτιδήποτε άλλο. Η συνεργασία μας θα γίνεται κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας, περιλαμβάνει εκπαίδευση, ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και όχι μόνο.
Όλα είναι δυνατά αρκεί να το θέλεις και να δεσμευτείς γι' αυτό. Εάν πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις στη ζωή σου και να μην είσαι απλός θεατής έλα κοντά μας. Αυτό που ζητάμε είναι, να σέβεσαι τον εαυτό σου, για να μπορείς να σεβαστείς εμάς και τους μελλοντικούς μας πελάτες. Θέλουμε να έχεις άνεση στην επικοινωνία σου με τους άλλους, να διαθέτεις μεταφορικό μέσο (χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό) και να έχεις μια σχετική εξοικείωση με τους υπολογιστές. Για πληροφορίες κάλεσέ με στο 6908851728 (16:30 – 20:30) Παναγιώτης.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us