Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

Δικηγόρος - Αθήνα

Από εταιρεία συμβούλων ζητείται δικηγόρος ως ανεξάρτητος συνεργάτης με γνώσεις εργατικού και ποινικού δικαίου.

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Προγραμματιστής διαδικτύου - Από Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εισαγωγή στοΕργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων και Γραφικώντου Πανεπιστημίου Μακεδονίας:
Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων και Γραφικών (ΕΤΠΓ) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (ΤΕΠ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) συμμετέχει σε εθνικά, ευρωπαϊκά (πχ i-Treasures) και βιομηχανικά προγράμματα που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη διαδικτυακών πλατφορμών.

Στόχος των ερευνών αυτών είναι η ανάπτυξη τεχνολογικών πρωτοτύπων για την ανάλυση και τη μοντελοποίηση ανθρώπινης γνώσης εξαγώμενης από σήμα. Πιο συγκεκριμένα, το ΕΤΠΓ συνεισφέρει στην ανάπτυξη τεχνολογικών πρωτοτύπων για την ανάλυση και τη μοντελοποίηση ανθρώπινης γνώσης αλλά και τη μετάδοσή της στις νέες γενιές μέσω τεχνικών αισθητηριοκινητικής ηλεκτρονικής μάθησης.
Το ΕΤΠΓ προσλαμβάνει προγραμματιστή με σύμβαση ανάθεσης έργου μέχρι 30 Ιουλίου 2016, με δυνατότητα επέκτασης. Η αμοιβή είναι απαλλαγμένη από ΦΠΑ και εξαρτάται από το προφίλ του υποψηφίου, ενώ προϋποθέτει την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου όπως αυτό ορίζεται από το τεχνικό δελτίο του προγράμματος.
Περιγραφή της θέσης:
Στα πλαίσια ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων ζητείται συνεργάτης για να αναλάβει την ανάπτυξη επιμέρους τμημάτων της διαδικτυακής πλατφόρμας για τη μετάδοση της γνώσης αυτής αλλά και την τεχνική υποστήριξή της. Ο συνεργάτης θα πρέπει να έχει καλές γνώσεις πάνω στον προγραμματισμό διαδικτύου και συγκεκριμένα στις γλώσσες προγραμματισμού PHP, HTML/CSS. Επίσης είναι απαραίτητες οι γνώσεις για τη χρήση των τεχνολογιών Web Services προκειμένου να επιτευχθεί η επικοινωνία ετερογενών συστημάτων, καθώς επίσης και βασικές γνώσεις διαχείρισης συστημάτων Linux. Η ανάπτυξη θα επικεντρωθεί στην επέκταση γνωστών open source πλατφορμών διαδικτύου όπως το Drupal. Ο συνεργάτης παράλληλα θα υποστηρίζει τις προγραμματιστικές ανάγκες του ΕΤΠΓ σε τεχνικό επίπεδο, όπως αυτές προσδιορίζονται από τα ερευνητικά προγράμματα στα οποία συμμετέχει.
Απαιτούμενες δεξιότητες :

  • Πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από ΑΕΙ ή ΤΕΙ Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Η/Υ ή συναφές με τα παρακάτω προσόντα:
  • Καλές γνώσεις στον προγραμματισμό: PHP (κυρίως), HTML/CSS, Java και C++
  • Προγραμματιστική εμπειρία σε Content Management Systems, πχ Drupal κλπ..
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικών για τη συγγραφή τεχνικών αναφορών, την παρουσίαση σε κοινό κλπ
  • Καλή επικοινωνιακή σχέση με τους συνεργάτες της ομάδας αλλά και άλλων ομάδων του εξωτερικού καθώς και δεξιότητες στην παρουσίαση της δουλειάς του.
  • Δεξιότητες στη διαχείριση προγραμμάτων, συνέπεια και αφοσίωση στο αντικείμενο της δουλειάς

Υποψηφιότητα:
Υποψηφιότητα θα υποβάλλεται με την αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα περιλαμβάνει: α) μονοσέλιδου βιογραφικού συμπεριλαμβανομένων στοιχείων ανθρώπων που μπορούν να συστήσουν τον υποψήφιο και β) επιστολής όπου θα επεξηγούνται οι λόγοι υποψηφιότητας.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us