Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

βοηθός ψήστη στα περίχωρα της Φρανκφούρτης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( στα περίχωρα της Φρανκφούρτης ) ζητείται βοηθός ψήστη , έως 40 ετών , με εμπειρία και από Ελλάδα .

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Οδοντίατροι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Οι πελάτες μας, ιδιωτικές κλινικές στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ζητούν να προσλάβουν για μόνιμη απασχόληση Οδοντιάτρους.

Το προφίλ των θέσεων έχει ως ακολούθως:

Dubai:
Άνδρας Γενικός Οδοντίατρος, με προϋπηρεσία 3-5 ετών, γνωρίζοντας Digital Smile
Γυναικα Προσθετικός με προϋπηρεσία άνω των 15 ετών

Doha:
1 Ενδοδοντικός
1 Εμφυτευματολόγος (άνδρας)
1 Παιδο-οδοντίατρος (γυναίκα)
1 Ορθοδοντικός
2 Γενικοί Οδοντίατροι
1 Περιοδοντολόγος

Οι προσλήψεις των ανωτέρω Οδοντιάτρων είναι άμεσες ενώ οι υποψήφιοι θα αμείβονται με πάγιο μισθό καθώς και πρόσθετο μηναίο bonus ανερχόμενο σε 35% επί του κύκλου εργασιών του ιατρού.
Ο μηναίος μισθός πριν το bonus για έναν Γενικό Οδοντίατρο κυμαίνεται από 25 έως 35.000 AED (6.000-8.500 ευρώ) ενώ για έναν ειδικευμένο από 30.000 έως 40.000 AED (7.500 - 10.000 ευρώ)
Η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η Αγγλική, αλλα καθώς οι ασθενείς κατά 50% θα είναι Ευρωπαίοι πολίτες που κατοικούν στις χώρες αυτές, επιθυμητή είναι η πρόσθετη γνώση Γερμανικών ή και Γαλλικών επίσης.
Ολοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώση των μεθόδων Digital Smile Design, CEREC/Cam technology, laser.
Η εργασία θα είναι πενθήμερη από Κυριακή έως και Πέμπτη, ενώ προσφέρονται πρόσθετη αμοιβή αστικής ευθύνης καθώς και ιατροφαρμακευτική, 30 ημέρες αμειβόμενων διακοπών και 4 ημέρες εκπαιδευτικής άδειας.
Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν μέσω Skype, ενώ οι τελικές συνεντεύξεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με έξοδα μεταφοράς και διαμονής που θα καλυφθούν από τις κλινικές-πελάτες μας.
Οι κλινικές θα αναλάβουν την εγγραφή των Οδοντιάτρων στους οικείους Οδοντιατρικούς Συλλόγους, διαδικασία η οποία διαρκεί συνήθως 6-9 εβδομάδες.
Βιογραφικά σημειώματα αναφέροντας τη χώρα στην οποία θέλετε να απασχοληθείτε, παρακαλούμε στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us