Είστε εργοδότης και χρειάζεστε προσωπικό; Καταχωρήστε την αγγελία σας δωρεάν

Arrow up
Arrow down

 

Κράτα το

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ SITES ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργασία στην Ευρώπη

θέσεις εργασίας στην ΕυρώπηΌσοι αποφασίσουν να απασχοληθούν σε χώρα μέλος της Ε.Ε., δεν χρειάζονται άδεια εργασίας ή άδεια παραμονής. Την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό, διευκολύνουν το κοινό νόμισμα, το κοινό εργασιακό πλαίσιο, όπως και η κοντινή απόσταση. Υπάρχει πληθώρα επαγγελμάτων που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, παρόλο που στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι δείκτες ανεργίας παρουσιάζουν ανοδική πορεία ..Περισσότερα...

Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι ημερομηνίες προσχώρησής

1958 - Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες 1973 - Δανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο 1981 - Ελλάδα 1986 - Πορτογαλία, Ισπανία 1995 - Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία 2004 - Κύπρος, Δημοκρατία της Τσεχίας, Εσθονία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Mάλτα,Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία. 2007 - Ρουμανία, Βουλγαρία 2013 - Κροατία ... Περισσότερα...

βοηθός κουζίνας έξω από το Ανόβερο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία ( έξω από το Ανόβερο ) ζητείται έμπειρος βοηθός κουζίνας έως 40 ετών, για σαλάτες και προετοιμασίες .

Περισσότερα

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, για πελάτες μας, Έλληνες εστιάτορες, στην Γερμανία Ολλανδία και Αυστρία. Ασφάλεια, διαμονή διατροφή εξασφαλισμένα.

Τηλέφωνο: 2310 887424

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ..

Συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης

Ζητούνται πρακτικά ασκούμενοι- εθελοντές και εμπορικοί συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης ανά την Ελλάδα από τον typologos.com και τη ΝΜΟS- Νικόλαος Μόσχοβος

 Ο www.typologos.com και η εταιρεία NMOS- Νικόλαος Μόσχοβος ζητούν πρακτικά ασκούμενους- εθελοντές, καθώς και εμπορικούς συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης ανά την Ελλάδα.

Οι πρακτικά ασκούμενοι- εθελοντές τρίμηνης διάρκειας θα πρέπει να έχουν γνώσεις δημοσιογραφίας ή θέληση να μάθουν τα μυστικά της δημοσιογραφίας από τον δημοσιογράφο, κύριο Νικόλαο Μόσχοβο.

Θα πρέπει, δε, να έχουν καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, θέληση για μάθηση και προσφορά σε τακτά χρονικά διαστήματα, γνώση ή θέληση να μάθουν το σύστημα του Wordpress ή να το ξέρουν ήδη.

Αμοιβή ή ασφάλιση δεν παρέχεται, αλλά μετά το πέρας της πρακτικής εξάσκησης θα δοθεί συστατική επιστολή προς χρήση για κάθε υποψήφιο εργοδότη του ασκούμενου.

Οι εμπορικοί συνεργάτες θα πρέπει να έχουν θέληση για δουλειά και να έχουν ασχοληθεί με τον τομέα της διαφήμισης. Δεν δίδεται αμοιβή – ασφάλιση, αλλά δίδεται ποσοστό της τάξης του 50% (πλην ΦΠΑ- Αγγελιόσημου) στον ή στην κάθε συνεργάτη-συνεργάτιδα στην περίπτωση που φέρει διαφήμιση- διαφημίσεις για τον www.typologos.com ή τα άλλα project της εταιρείας NMOS- Νικόλαος Μόσχοβος .

Αποστολή βιογραφικών μέχρι και την τελευταία ημέρα του Ιουνίου του 2013, στην εξής διεύθυνση:

NMOS- Νικόλαος Μόσχοβος
Υπόψη κ. Νικόλαου Μόσχοβου
Οδός Παυσανία 21, Άνω Τούμπα
ΤΚ. 54352
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες με αριθμούς κλήσης 2310286962 και 6944181772, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , skype: nikos.moshovos1

Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας θα πραγματοποιηθούν οι ενδεδειγμένες επαφές, ενώ σε κάθε περίπτωση θα απαντηθούν όλα τα βιογραφικά.

©Typologos.com 2013.

Δείτε επίσης από την ίδια εταιρία: Σεμινάριο Δημοσιογραφίας

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ

International Rescue Committee is hiring

Hygiene Promoter

pilot beach resort

Προσωπικό για Service

ClickMedia

PHP Programmer

HRS

Νοσηλευτές στη Βρετανία

gmg

Προγραμματιστής Εφαρμογών

msl medservices

οπτικός οπτομέτρης

Megasoft

Γραμματέας Πωλήσεων

Adrenalin

graphic designer

macon

Επιθεωρητής Πωλήσεων

WorldWideWAN-GmbH-DE

τεχνικοί υπολογιστών

oceanic security

security

laserline-clinics

Φυσικοθεραπευτής

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us