Αγγελίες Εργασίας Θέσεις εργασίας στη Γερμανία
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Εάν ψάχνετε για εργασία στη Γερμανία σε ελληνικά εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις, δείτε τις ακόλουθες αγγελίες με νέες θέσεις εργασίας από την Cosmos Jobs

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θέσεις εργασίας στη Γερμανία

Ψήστης κοντά στο Lumpek

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (κοντά στο Lumpek) ζητείται έμπειρος ψήστης έως 45 ετών, κατά προτίμηση με προϋπηρεσία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Ζευγάρι σε χωριό έξω από το Ανόβερο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε χωριό,έξω από το Ανόβερο) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 50 ετών, ο άντρας ψήστης και η γυναίκα βοηθός στην κουζίνα.

Περισσότερα...

βοηθός κουζίνας κοντά στο Βερολίνο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε πόλη, έξω από το Βερολίνο) ζητείται έμπειρος βοηθός κουζίνας έως 45 ετών.

Περισσότερα...

Γυναίκα ως βοηθός κουζίνας στη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Νυρεμβέργης) ζητείται γυναίκα έως 50 ετών, ειδικευμένη ή ανειδίκευτη, για να εργαστεί ως βοηθός στην κουζίνα.

Περισσότερα...

αρτοποιοί – ζαχαροπλάστες στην περιοχή Ανοβέρου

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό φούρνο στη Γερμανία (περιοχή Ανοβέρου) ζητούνται αρτοποιοί - ζαχαροπλάστες από 35 έως 50 ετών, με εμπειρία σε ψωμί με προζύμι και γλυκά.

Περισσότερα...

Σεφ από ελληνικό εστιατόριο στη Φρανκφούρτη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Φρανκφούρτης) ζητείται σεφ έως 45 ετών, με εμπειρία , για την οργάνωση κουζίνας.

Περισσότερα...

ψήστης με εμπειρία στο εξωτερικό στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Λειψίας) ζητείται ψήστης έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

βοηθός ψήστη με εμπειρία στο εξωτερικό στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Λειψίας) ζητείται βοηθός ψήστη έως 40 ετών, απαραίτητα με εμπειρία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

ψήστης – μάγειρας στη Γερμανία σύνορα με Αυστρία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σύνορα με Αυστρία) ζητείται ψήστης - μάγειρας από 32 - 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

ψήστης – μάγειρας στην περιοχή Νυρεμβέργης

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Νυρεμβέργης) ζητείται ψήστης - μάγειρας έως 45 ετών, απαραίτητα με εμπειρία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Άτομο με εμπειρία σε τηγάνια και μαγειρευτά στη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Νυρεμβέργης) ζητείται άτομο έως 40 ετών, με εμπειρία σε τηγάνια και μαγειρευτά, απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

Ψήστης κοντά στο Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη πάνω από το Αμβούργο) ζητείται ψήστης έως 40 ετών, με εμπειρία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

βοηθός ψήστη πάνω από το Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη, πάνω από το Αμβούργο) ζητείται άντρας έως 40 ετών, με εμπειρία στο πόστο του βοηθού ψήστη.

Περισσότερα...

βοηθοί κουζίνας στη Γερμανία σύνορα Αυστρίας

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (στα σύνορα με την Αυστρία) ζητείται ζευγάρι. Έως 35 ετών, ειδικευμένο η ή ανειδίκευτο, για να εργαστούν ως βοηθοί στην κουζίνα.

Περισσότερα...

Βοηθός κουζίνας σε εστιατόριο στη Νυρεμβέργη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη, έξω από τη Νυρεμβέργη ) ζητείται άντρας έως 30 ετών, με εμπειρία στο πόστο του βοηθού κουζίνας.

Περισσότερα...

Ζευγάρι από εστιατόριο στα περίχωρα του Μονάχου

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (στα περίχωρα του Μονάχου) ζητείται ζευγάρι έως 45 ετών. Απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό, ο άντρας ψήστης και η γυναίκα μαγείρισσα.

Περισσότερα...

μάγειρας / ψήστης από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία


Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (στα σύνορα με Ελβετία) ζητείται μάγειρας / ψήστης έως 45 ετών, απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό.

Περισσότερα...

άντρας ή γυναίκα για μπαρ και βοηθός σερβιτόρου στη Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (περιοχή Στουτγκάρδης) ζητείται άντρας ή γυναίκα έως 40 ετών, για μπαρ και βοηθός σερβιτόρου, με λίγα γερμανικά.

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός μάγειρα έξω από το Ανόβερο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε χωριό 100 χιλιόμετρα έξω από το Ανόβερο) ζητείται έμπειρος βοηθός μάγειρα έως 40 ετών

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός μάγειρα κοντα στο Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (πάνω από το Αμβούργο, στα σύνορα με τη Δανία) ζητείται έμπειρος βοηθός μάγειρα έως 40 ετών.

Περισσότερα...

Ζευγάρι με προϋπηρεσία στο εξωτερικό στη Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο της Στουτγκάρδης) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 45 ετών, απαραίτητα με προϋπηρεσία στο εξωτερικό, ο άντρας ψήστης και η γυναίκα για τις προετοιμασίες της κουζίνας.

Περισσότερα...

έμπειρο ζευγάρι σε χωριό έξω από τη Βρέμη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε χωριό έξω από τη Βρέμη) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 45 ετών.

Περισσότερα...

βοηθός κουζίνας σε κωμόπολη ανάμεσα Λειψία - Δρέσδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη, ανάμεσα Λειψία - Δρέσδη) ζητείται βοηθός κουζίνας έως 40 ετών, ειδικευμένος ή ανειδίκευτος.

Περισσότερα...

Λαντζιέρα σε κωμόπολη έξω από το Ντίσελντορφ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε κωμόπολη, έξω από το Ντίσελντορφ) ζητείται λαντζιέρα έως 40 ετών, ειδικευμένη ή ανειδίκευτη.

Περισσότερα...

Έμπειρος βοηθός σερβιτόρου στη Λειψία

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (έξω από τη Λειψία) ζητείται έμπειρος βοηθός σερβιτόρου έως 40 ετών,με λίγα γερμανικά.

Περισσότερα...

Γυναίκα με εμπειρία σε λάντζα και σαλάτες στη Στουτγκάρδη

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (έξω από Στουτγκάρδη) ζητείται γυναίκα έως 45 ετών, με εμπειρία σε λάντζα και σαλάτες.

Περισσότερα...

έμπειρος βοηθός μάγειρα για εστιατόριο στο Αμβούργο

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (πάνω από το Αμβούργο) ζητείται έμπειρος βοηθός μάγειρα έως 40 ετών.

Περισσότερα...

Ζευγάρι από εστιατόριο σε προάστιο του Μάνχαϊμ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο του Μάνχαϊμ ) ζητείται ζευγάρι έως 45 ετών, με εμπειρία στο απαραίτητα στο εξωτερικό. Ο άντρας βοηθός του ψήστη και η γυναίκα για τις σαλάτες και τα ορεκτικά.

Περισσότερα...

Άντρας με εμπειρία σε κόψιμο και ψήσιμο γύρου στο Ντόρτμουντ

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό γυράδικο στη Γερμανία (κοντά στο Ντόρτμουντ) ζητείται άντρας έως 45 ετών, με εμπειρία σε κόψιμο και ψήσιμο γύρου.

Περισσότερα...

έμπειρο ζευγάρι για εστιατόριο σε προάστιο του Μονάχου

Για την COSMOS JOBS από ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία (σε προάστιο του Μονάχου) ζητείται έμπειρο ζευγάρι έως 40 ετών. Ο άντρας ψήστης και η γυναίκα για τις προετοιμασίες της κουζίνας.

Περισσότερα...

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us