Αγγελίες Εργασίας εργασία στο εξωτερικό νοσηλευτές & νοσηλεύτριες (για τη Μεγάλη Βρετανία)
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Θέσεις εργασίας στο εξωτερικό

Θέσεις εργασίας στο Dubai

Καταχώρησε το βιογραφικό σου στο Bayt.com, το μεγαλύτερο site εύρεσης εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για εργασία σε Dubai, Qatar, Abu Dhabi.

Αποστολή βιoγραφικού εδώ ..

νοσηλευτές & νοσηλεύτριες (για τη Μεγάλη Βρετανία)

Οι πελάτες μας, νοσοκομεία, κλινικές και ιδρύματα λοιπών δομών κοινωνικής πρόνοιας, ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με συμβάσεις αορίστου χρόνου με έλληνες νοσηλευτές & νοσηλεύτριες (για τη Μεγάλη Βρετανία)

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα ακόλουθα προσόντα:

- πτυχίο ΑΕΙ Νοσηλευτικής ή Α-ΤΕΙ,

- να διαθέτουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία μετά τις σπουδές τους σε διάφορα τμήματα ή κλινικές του νοσοκομειακού τομέα (παθολογικού, χειρουργικού) ή γηριατρικής η εργαστηρίων,

- να διαθέτουν στο φάκελό τους τις κατάλληλες γραπτές επαγγελματικές συστάσεις

- να μιλούν άριστα τουλάχιστον την αγγλική γλώσσα

- να επιτύχουν στις σχετικές εξετάσεις γλωσσικής και επιστημονικής επάρκειας

- να επιθυμούν να διαμείνουν μόνιμα σε πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας, (συνήθως στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου).

Οι υποψήφιοι/ες θα εξεταστούν ως προς τις πιο πάνω 2 απαιτούμενες επάρκειες στην Ελλάδα, θα παραχωρήσουν με τηλε-διάσκεψη συνεντεύξεις προς τους συνεργάτες της εταιρίας μας στη Βρετανία και εν συνεχεία θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις με τους εκπροσώπους των εργοδοτών.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι/ες αφού υπογράψουν τη σχετική σύμβαση εργασίας με το νέο τους εργοδότη και τακτοποιηθούν όλες οι νόμιμες απαιτήσεις, θα κληθούν να μετακινηθούν προς τη Βρετανία για ανάληψη εργασίας σε χρόνο που θα ορισθεί κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο:2108101821

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us