Αγγελίες Εργασίας γενικά εταιρίες Ζητούνται Ελευθεροί Επαγγελματίες για Συνεργασία – Πανελλαδικά
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

γενικά εταιρίες

Εύρεση εργασίας σε διάφορες εταιρίες

Ζητούνται Ελευθεροί Επαγγελματίες για Συνεργασία – Πανελλαδικά

Το Offerra.gr ζητάει Ελεύθερους Επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων για συνεργασία.

Από Τεχνίτες & Μηχανικούς σε DJ, Καθηγητές και Δικηγόρους
Το Offerra είναι μια online αγορά υπηρεσιών η οποία δημιουργήθηκε για να βοηθήσει πελάτες και επαγγελματίες, να βρουν ή να προσφέρουν βοήθεια για απλές η πολύπλοκες εργασίες.
Ο Πελάτης περιγράφει την εργασία με την οποία χρειάζεται βοήθεια και όλοι οι εγγεγραμμένοι Επαγγελματίες λαμβάνουν μια ειδοποίηση και αν τους ενδιαφέρει δίνουν τις προσφορές τους.

Το Offerra λειτουργεί χωρίς κανένα κόστος και καμία Προμήθεια αφού η πληρωμή γίνεται κατευθειάν από τον Πελάτη στον Επαγγελματία
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Offerra.gr και πως δουλεύει αλλά και για να κάνετε την Εγγραφή σας ηλεκτρονικά, επισκεφθείτε τη σελίδα offerra.gr.

Ενοικιάζεται ελληνικό εστιατόριο στη Γερμάνια, στα σύνορα με την Ελβετία. Ενοίκιο 2000 ευρώ / μηνιαίως. Ο εξοπλισμός του εστιατόριου πωλείται 15000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ επικοινωνίας 0049762149900 ( σταθερό ) / 00491746239734 ( κινητό ).

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us