Αγγελίες Εργασίας γενικά εταιρίες Συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

γενικά εταιρίες

Εύρεση εργασίας σε διάφορες εταιρίες

Συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης

Ζητούνται πρακτικά ασκούμενοι- εθελοντές και εμπορικοί συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης ανά την Ελλάδα από τον typologos.com και τη ΝΜΟS- Νικόλαος Μόσχοβος

 Ο www.typologos.com και η εταιρεία NMOS- Νικόλαος Μόσχοβος ζητούν πρακτικά ασκούμενους- εθελοντές, καθώς και εμπορικούς συνεργάτες στον τομέα της διαφήμισης ανά την Ελλάδα.

Οι πρακτικά ασκούμενοι- εθελοντές τρίμηνης διάρκειας θα πρέπει να έχουν γνώσεις δημοσιογραφίας ή θέληση να μάθουν τα μυστικά της δημοσιογραφίας από τον δημοσιογράφο, κύριο Νικόλαο Μόσχοβο.

Θα πρέπει, δε, να έχουν καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, θέληση για μάθηση και προσφορά σε τακτά χρονικά διαστήματα, γνώση ή θέληση να μάθουν το σύστημα του Wordpress ή να το ξέρουν ήδη.

Αμοιβή ή ασφάλιση δεν παρέχεται, αλλά μετά το πέρας της πρακτικής εξάσκησης θα δοθεί συστατική επιστολή προς χρήση για κάθε υποψήφιο εργοδότη του ασκούμενου.

Οι εμπορικοί συνεργάτες θα πρέπει να έχουν θέληση για δουλειά και να έχουν ασχοληθεί με τον τομέα της διαφήμισης. Δεν δίδεται αμοιβή – ασφάλιση, αλλά δίδεται ποσοστό της τάξης του 50% (πλην ΦΠΑ- Αγγελιόσημου) στον ή στην κάθε συνεργάτη-συνεργάτιδα στην περίπτωση που φέρει διαφήμιση- διαφημίσεις για τον www.typologos.com ή τα άλλα project της εταιρείας NMOS- Νικόλαος Μόσχοβος .

Αποστολή βιογραφικών μέχρι και την τελευταία ημέρα του Ιουνίου του 2013, στην εξής διεύθυνση:

NMOS- Νικόλαος Μόσχοβος
Υπόψη κ. Νικόλαου Μόσχοβου
Οδός Παυσανία 21, Άνω Τούμπα
ΤΚ. 54352
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες με αριθμούς κλήσης 2310286962 και 6944181772, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , skype: nikos.moshovos1

Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας θα πραγματοποιηθούν οι ενδεδειγμένες επαφές, ενώ σε κάθε περίπτωση θα απαντηθούν όλα τα βιογραφικά.

©Typologos.com 2013.

Δείτε επίσης από την ίδια εταιρία: Σεμινάριο Δημοσιογραφίας

 

Cosmos JobsΕάν ψάχνετε για θέσεις εργασίας τότε είστε στο σωστό μέρος. Εδώ θα βρείτε αγγελίες απο την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
www.CosmosJobs.com : Αναζήτηση εργασίας ανά ειδικότητα για εύρεση εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Follow us